Úplně každý ocení tipy na správný životní styl, díky kterým bude vypadat skvěle a zároveň se nebude muset dvakrát namáhat. Pojďme se společně podívat na to, jaké tipy prozradila Meghan Markle, která se provdala do britské královské rodiny, časopisu Elle.
Předtím, než se provdala do královské rodiny, byla Meghan Markle herečkou v úspěšné show Suits a propagovala svůj vlastní životní styl. Meghan byla vždy nadšená pro zdraví, cvičení, jídlo, cestování a nejnovější trendy.
Kráska, která miluje svůj život
„Jak stárnu, můj přístup ke stárnutí je zcela odlišný,“ řekla Meghan pro časopis Best Health v roce 2016. Kráska dbá na to, aby se starala o svou pokožku a tělo, zejména v náročné pracovní době. Nejdůležitější je podle ní odpočinek a pravidelná hydratace.
V minulosti se Meghan také podělila o kouzlo krásné pleti. „Nejvíce miluji rýžový enzymový prášek Tatcha,“ řekla. Jedná se o druh pěny a na obličeji vytvoří opravdu jemný peeling. Řekla také, že by měl každý brát péči o pleť vážně.
Radí také, abyste byli realističtí ohledně sociálních sítí. „Vidíte fotografie na sociálních médiích a nevíte, zda je to přirozená krása, nebo filtr. Neberte sociální sítě tak moc vážně a bude vám lépe,“ řekla v minulosti Meghan.
Cvičení i zdravé jídlo
Meghan se také věnuje silovému kruhovému tréninku. Čtyřikrát týdně si na čtyřicet pět minut zacvičí a díky tomu se cítí skvěle. Cvičení pomáhá také správnému držení těla.
Pokud se kráska náhodou během dne cítí unavená, volí zdravou svačinu, která jí dodá mnoho energie na zbytek dne. Ráda si udělá smoothie z jablka, špenátu, citronu a zázvoru. Podle ní je mnohem lepší než šálek kávy.
Co se týká jídla, snaží se kráska myslet na to, aby měla vždy po ruce nějaké zdravé jídlo, jako je hummus a mrkev. Ráda vaří a připravuje si zdravé džusy, mandlové mléko a pudink z chia semínek.
A jaký je její recept na krásu? Meghan se v roce 2018 v jednom z rozhovorů podělila o to, že si každý den po probuzení dopřává horkou vodu s citronem a na snídani si dá ovesný řez s banány a sirupem z agáve.
Zdroj: Elle.com
Autor: Štěpán Pacík