Žena si ponechala cheeseburger z fast foodu 17 let. Toto se s ním stalo

od Nikola Jaroschová
2 minuty čtení
zena hamburger
Zdroj: Shutterstock

Pokud jde o rychlé občerstvení, lidé toho mají na výběr mnoho. Párek v rohlíku, kousek pizzy nebo čerstvý hamburger z řetězce rychlého občerstvení už seženeme na každém rohu. Pokud vás někdy zajímalo, co by se s jídlem stalo po sedmnácti letech, pokračujte ve čtení.

Savannah Whitehead je žena z USA, která se prezentuje na sociální síti TikTok. Přesně na této síti je možnost zhlédnout nejrůznější videa, ve kterých se naučíte nové vychytávky. V oblíbené aplikaci také můžete zjistit věci, které vás vždy zajímaly. A očividně zajímaly nejen vás.

Toto vás překvapí

Mladá žena sdílela video, které se během pár dnů stalo virálním. Ve videu její matka přiznala, že si doma po dobu sedmnácti let schovávala objednávku z řetězce rychlého občerstvení McDonald’s.

Pravděpodobně očekáváte, že po tak dlouhé době našla v pytlíku jen plíseň, nebo vůbec nic. To jste ale na omylu. Po otevření sáčku žena vytáhla cheeseburger a hranolky, které vypadaly úplně běžně jako každé jiné jídlo z oblíbeného fast foodu.

@savswhiteheadMcDonald’s pt 2 — 15 year old chicken nuggets #fyp #foryoupage #fastfood #chickennuggets♬ original sound – savswhitehead

Při vyndávání jídla ze sáčku děti zareagovaly: „Fuj, to nevoní hezky!“ Tato reakce se však dala očekávat. Co by ovšem nikdo nečekal, je to, že na jídlu není ani jediný náznak plísně – vše bylo ztvrdlé. Jediným problémem se zdál být plátek sýra, o kterém děti řekly, že vypadá jako arašídové máslo.

Ničeho se nebojte

Fanoušci byli z videa v šoku. Někteří napsali, že už si v tomto řetězci nikdy nic neobjednají. Další z fanoušků napsal vtipný komentář: „To jídlo je staré jako já.“ Další z uživatelů pak tvrdil, že se s jídlem nic nestalo kvůli množství soli uvnitř výrobku.

Americká společnost McDonald’s vydala prohlášení o tom, proč se její jídlo ne vždy rozkládá. V prohlášení je uvedeno, že ve správném prostředí by se měl hamburger rozložit stejně jako každý jiný pokrm.

Pro rozložení však potřebujete určité podmínky, konkrétně vlhkost. Bez dostatečné vlhkosti – ať už v samotném jídle, nebo v prostředí, nemusí bakterie a plísně růst, a proto je rozklad nepravděpodobný.

Hamburgery by měly být vyráběny pouze ze stoprocentního hovězího masa, které prochází přísnými kontrolami. Pokud tedy máte zrovna chuť na cheeseburger, ničeho se nebojte a utíkejte si vychutnat oblíbený kousek.

Autor: Štěpán Pacík


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články