Také v karanténě pořád vaříte pro rodinu a jídlo vám mizí pod rukama v hladových krcích? Skočit si jenom tak do obchodu je někdy složitější, a tak je potřeba vařit z toho, co je. Láďa Hruška má naštěstí řešení v každé situaci.
Co budeme potřebovat:
- 1 rohlík pokrájený na kostičky
- 1 žloutek
- 1 bílek na vyšlehání sněhu
- 1 hrnek polohrubé mouky
- 1 hrnek mléka
- 1 lžičku kypřícího prášku nebo jedlé sody
- Posekaná petržel (může a nemusí být, bylinky dle chuti)
Postup:
Vše důkladně promícháme, přidáme ušlehaný sníh z jednoho vejce. Naplníme předem vymazané hrnečky olejem nebo sádlem do dvou třetin hotovou směsí a následně je vložíme na 7 minut do mikrovlnné trouby. A příloha je hotová!
Autor: Sára Vojtěchovská