DomovŽivotní styl Jak vařit, aby se zápach z kapusty a dalších jídel nelinul až k sousedům. Zkuste naše rady od Šárka Cvrkalová 29. 7. 2023 29. 7. 2023 2 minuty čtení Každý z nás to zná. Děláte si doma květák, kapustu nebo zelí, těšíte se na chutné jídlo, během vaření se ale váš byt nebo dům naplní nepříjemným zápachem.…
VařímeŽivotní styl Kološvárské zelí: Typický pokrm pro zimní období, jehož stopy vedou do Sedmihradska od Lída Kropáčková 3. 1. 2023 3. 1. 2023 3 minuty čtení Plněné zelí je nejen typickým maďarským jídlem, které se na talíři objevuje v zimě a během Vánoc, ale jde o jedno z nejoblíbenějších jídel maďarské tradiční národní kuchyně.…