VařímeZdraví Nastává období pečených salátů. Zásobujte své tělo vitamíny a vyhněte se v zimě nemocím od Šárka Cvrkalová 12. 10. 2023 12. 10. 2023 < 1 minuta čtení Začíná období pečených salátů. S příchodem chladného počasí je důležité dbát na své zdraví a konzumovat hodně zeleniny, která obsahuje všechny potřebné vitamíny a další látky podporující naši…
VařímeŽivotní styl Udělejte si vynikající salát coleslaw. Lidé si na něm pochutnávali už v 1. století od Šárka Cvrkalová 20. 9. 2023 20. 9. 2023 < 1 minuta čtení Salát coleslaw je oblíbený především ve Spojených státech amerických, kde se podává ke grilovanému masu nebo třeba ke steaku s hranolky. U nás je velmi často nabízen k…
VařímeŽivotní styl Salát 7 vrstev: Připravte si snadný pokrm, jenž vznikl pravděpodobně z lidské lenosti od Šárka Cvrkalová 19. 9. 2023 19. 9. 2023 < 1 minuta čtení Salát sedmi vrstev, nebo také sedmivrstvý salát, je základem každé větší společenské události v USA. Nejenže skvěle chutná, ale především velmi dobře vypadá. Jde tak o jídlo, které…
VařímeŽivotní styl Panzanella: Zdravý a lehký salát, v němž využijete zbytky chleba od Šárka Cvrkalová 4. 8. 2023 4. 8. 2023 < 1 minuta čtení Přemýšlíte nad nějakým lehkým letním jídlem, které se dá jíst i za studena? A přebývá vám doma pečivo, které nevíte, jak spotřebovat? Přesně v takovém případě je čas…
Vaříme Zbyly vám uvařené brambory? Využijte je do sytého a jednoduchého farmářského salátu od Anna-Marie Rabová 26. 6. 2023 26. 6. 2023 2 minuty čtení Každý z nás to jistě zažil. Vaříme brambory k nedělnímu obědu a neodhadneme jejich množství, proto nám jich ještě několik zbylo. Zamrazit je nechceme, můžeme k nim sice…
VařímeŽivotní styl Nejlepší saláty ke grilovanému masu: Vsaďte na kyselejší chutě a zkuste 3 recepty, které vás nezklamou od Šárka Cvrkalová 21. 6. 2023 21. 6. 2023 2 minuty čtení K létu neodmyslitelně patří grilování. Pořádný kus masa nebo buřty připravené na ohni si ale vychutnáte ideálně v kombinaci s nějakou tou zeleninou. Existuje hned několik druhů salátů,…
Vaříme Jak využít zbytky kuřete: Experimentujte a zkuste spojení s řeckým jogurtem či těstovinami od Lída Kropáčková 2. 1. 2023 2. 1. 2023 2 minuty čtení Kuře patří v Česku k nejoblíbenějším masům. Je to dáno jeho dietnějšími vlastnostmi, snadnou úpravou a cenovou dostupností. Může se však stát, že se varianty nejběžnějších úprav (pečené…