VařímeŽivotní styl Udělejte si ten nejlepší řízek, co jste kdy jedli. S dodržením pravidel to zvládne každý od Šárka Cvrkalová 15. 8. 2023 15. 8. 2023 < 1 minuta čtení Připravit obyčejný smažený řízek není žádný problém. Přesto máme všichni zkušenosti například se školní jídelnou, kde ho zvládly kuchařky udělat téměř průhledný, mastný, a rozhodně se nepodobal tomu,…
VařímeŽivotní styl Černohorský řízek: Maso v lahodném těstíčku máte hned hotové a potěšíte každého strávníka od Šárka Cvrkalová 27. 7. 2023 27. 7. 2023 < 1 minuta čtení Moje rodina miluje maso. Na všechny možné způsoby. Řízky se u nás jedí minimálně jednou do týdne. A samozřejmě je musím umět připravit na několik způsobů, abych všechny…
VařímeŽivotní styl Jägerschnitzel: Německý lovecký řízek překvapí použitými surovinami a ohromí vaše chuťové buňky od Šárka Cvrkalová 13. 6. 2023 13. 6. 2023 2 minuty čtení Když se řekne řízek, většina z vás si nejspíš vybaví obalené kuřecí maso smažené dozlatova, ke kterému se podávají hranolky nebo brambory. V případě německého loveckého řízku je…
VařímeŽivotní styl Řízek ondráš udělá radost všem členům rodiny. Pomohou jej připravovat i děti od Šárka Cvrkalová 10. 1. 2023 10. 1. 2023 2 minuty čtení Když se řekne řízek, mnoho lidí si může vybavit různé verze. Někomu se jako první v mysli zjeví ten holandský, někomu klasický vepřový nebo kuřecí v trojobalu. Já…
VařímeŽivotní styl Holandský řízek je český pokrm, který získal název podle sýra. Zvolte na něj to správné maso od Lída Kropáčková 1. 1. 2023 1. 1. 2023 2 minuty čtení Holandský řízek nás provází životem už od školních jídelen, kde vždy patřil k oblíbenějším pokrmům. Jeho výhodou je snadná příprava. Lidé, kteří rádi experimentují s chutí, mají v…
VařímeŽivotní styl Naučte se trojobal udělat tak, aby vám neopadával a na strouhance nebyly tmavé fleky od Šárka Blahoňovská 23. 12. 2022 23. 12. 2022 2 minuty čtení Myslíte si, že na řízcích nemůžete nic zkazit? Že je prostě obalíte jako vždycky a pak nějak usmažíte? Proč je ale letos nemít dokonalé? Bez trojobalu, který opadává,…
DomovVaříme Nejlepší řízky na světě jsou ty smažené na řepkovém oleji od Nikola Jaroschová 18. 4. 2020 18. 4. 2020 2 minuty čtení Vepřový, telecí, kuřecí či vídeňský, který je ten nejlepší? Láska k řízkům nezná u Čechů hranic. Stejně tak i způsoby jejich přípravy. Nejčastěji je připravujeme na oleji, sádle…