VařímeŽivotní styl I vy můžete servírovat krásně šťavnatou sekanou. Stačí vědět, co do ní přidat od Dominika Jandorová 26. 6. 2023 26. 6. 2023 2 minuty čtení Sekaná patří mezi základní výbavu většiny kuchařek, což ovšem neznamená, že se nedá zkazit. Suchá sekaná zklamala nejednoho strávníka. Naštěstí existuje několik užitečných rad, díky kterým bude sekaná…
VařímeŽivotní styl Domácí hořčice: K párku, do dresinků či sendvičů. V lednici vydrží až 6 měsíců od Denisa Richter 5. 12. 2022 5. 12. 2022 2 minuty čtení Hořčice je u nás v Česku nejvyužívanější omáčkou a dochucovadlem. Nejčastěji ji přidáváme k párku v rohlíku nebo do různých dresinků či sendvičů. Běžně využíváme plnotučnou hořčici žluté…