Pokud jste milovníci královských rodin a sledujete jejich životy, tak vám jistě neuniko, že princezna Beatrice velmi zhubla. Jaká dieta pomohla Beatrice k této postavě? A kdo stojí za touto proměnou?
V minulosti volila princezna často nelichotivé outfity vzhledem ke skutečnosti, že dlouhodobě bojovala s kily navíc. Nyní však našla recept na štíhlou postavu a zakrývat nedostatky již nemusí.
Nakoply ji fotky v plavkách
Postava princezny se dle serveru Express začala měnit od roku 2010, kdy si prvních změn bylo možné všimnout během londýnského maratonu. Od té doby si princezna udržuje štíhlou postavu a na oficiálních královských fotkách vypadá vždy úchvatně.
Princezna se nikdy netajila tím, že má s váhou problémy, a o svém vzhledu otevřeně mluvila. Zejména po zveřejnění svých nelichotivých fotek v plavkách na pláži na ostrově Svatý Bartoloměj z roku 2008.
Nyní však našla návod, jak s kily zatočit. A pomáhá jí v tom odbornice na výživu s českými kořeny Gabriela Peacock.
Veganská strava a fitness
Za úbytkem princezniny váhy stojí přísný fitness režim a rostlinná strava.
„Miluji box a TRX, kde používáte váhu vlastního těla jako trénink, což je docela těžké,“ uvedla ke svému tréninkovému režimu.
Součástí přísného fitness režimu je však kromě pravidelného cvičení i hodně vody a spousta ovoce a zeleniny. Dle některých informací by princezna ráda přešla k úplnému veganství.
S jídelníčkem a celkově životním stylem pomáhá princezně Gabriela Peacock a Beatrice nešetří chválou na její schopnosti.
„Gabrieliny rady jsou plné řešení, která skvěle fungují ve všech aspektech vašeho života,“ uvedla princezna v knize, kterou Gabriela vydala.
Jeden den s Beatrice dle Gabriely
Snídaně by měla být doslova královská, aby vás nabila na celé dopoledne. Gabriela doporučuje vejce se zeleninou, žitný chléb nebo ovoce nebo proteinovou kaši či granolu s neslazeným jogurtem.
I oběd pak dodržuje Beatrice dle rad své výživové poradkyně, která doporučuje libové zdroje bílkovin, zeleninu a celozrnné výrobky.
Dobrým příkladem je zelenina s kuřecím masem, tofu nebo rybou a quinoa, hnědá rýže nebo sladké brambory.
Dle Gabriely je odpolední svačina skvělý způsob, jak stabilizovat hladinu cukru v krvi, aby se zabránilo energetickým propadům.
Vyhněte se sladkým produktům a rozhodněte se pro svačiny s vysokým obsahem bílkovin, jako je kostka sýra s ovocem, jogurt, malá dlaň ořechů/semen, proteinový koktejl, ořechové máslo a plátky jablek nebo hummus a crudités.
Večeře má být pak mnohem chudší než královská snídaně a ideální je bílá ryba, tofu nebo krůta s dušenou zeleninou.
Autor: Soňa Jiroutová