Za úbytkem váhy princezny Beatrice stojí Češka a silná vůle

od Soňa Jiroutová
2 minuty čtení
Princezna Beatrice
Zdroj: Profimedia

Pokud jste milovníci královských rodin a sledujete jejich životy, tak vám jistě neuniko, že princezna Beatrice velmi zhubla. Jaká dieta pomohla Beatrice k této postavě? A kdo stojí za touto proměnou?

V minulosti volila princezna často nelichotivé outfity vzhledem ke skutečnosti, že dlouhodobě bojovala s kily navíc. Nyní však našla recept na štíhlou postavu a zakrývat nedostatky již nemusí.

Nakoply ji fotky v plavkách

Postava princezny se dle serveru Express začala měnit od roku 2010, kdy si prvních změn bylo možné všimnout během londýnského maratonu. Od té doby si princezna udržuje štíhlou postavu a na oficiálních královských fotkách vypadá vždy úchvatně.

Princezna se nikdy netajila tím, že má s váhou problémy, a o svém vzhledu otevřeně mluvila. Zejména po zveřejnění svých nelichotivých fotek v plavkách na pláži na ostrově Svatý Bartoloměj z roku 2008.

Nyní však našla návod, jak s kily zatočit. A pomáhá jí v tom odbornice na výživu s českými kořeny Gabriela Peacock.

Veganská strava a fitness

Za úbytkem princezniny váhy stojí přísný fitness režim a rostlinná strava.

„Miluji box a TRX, kde používáte váhu vlastního těla jako trénink, což je docela těžké,“ uvedla ke svému tréninkovému režimu.

Součástí přísného fitness režimu je však kromě pravidelného cvičení i hodně vody a spousta ovoce a zeleniny. Dle některých informací by princezna ráda přešla k úplnému veganství.

S jídelníčkem a celkově životním stylem pomáhá princezně Gabriela Peacock a Beatrice nešetří chválou na její schopnosti.

„Gabrieliny rady jsou plné řešení, která skvěle fungují ve všech aspektech vašeho života,“ uvedla princezna v knize, kterou Gabriela vydala.

Jeden den s Beatrice dle Gabriely

Snídaně by měla být doslova královská, aby vás nabila na celé dopoledne. Gabriela doporučuje vejce se zeleninou, žitný chléb nebo ovoce nebo proteinovou kaši či granolu s neslazeným jogurtem.

I oběd pak dodržuje Beatrice dle rad své výživové poradkyně, která doporučuje libové zdroje bílkovin, zeleninu a celozrnné výrobky.

Dobrým příkladem je zelenina s kuřecím masem, tofu nebo rybou a quinoa, hnědá rýže nebo sladké brambory.

Dle Gabriely je odpolední svačina skvělý způsob, jak stabilizovat hladinu cukru v krvi, aby se zabránilo energetickým propadům.

Vyhněte se sladkým produktům a rozhodněte se pro svačiny s vysokým obsahem bílkovin, jako je kostka sýra s ovocem, jogurt, malá dlaň ořechů/semen, proteinový koktejl, ořechové máslo a plátky jablek nebo hummus a crudités.

Večeře má být pak mnohem chudší než královská snídaně a ideální je bílá ryba, tofu nebo krůta s dušenou zeleninou.

Zdroj: Express, Hello

Autor: Soňa Jiroutová


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články