Laďka Něrgešová je nejen herečka a moderátorka. Velmi dobře se umí také ohánět v kuchyni. A mezi její zájmy patří i sdílení receptů s fanoušky na sociálních sítích. V minulosti se pochlubila celou řadou návodů na přípravu určitých jídel. Zkuste si podle ní udělat například cuketovou buchtu.
Něrgešová je se sociálními sítěmi velkou kamarádkou. Objevuje se na nich denně a komunikuje tak s fanoušky. Občas samozřejmě také podlehne nějakému tomu trendu, který se na nich objeví.
Reakce na TikTokový trend
Začátkem března reagovala herečka vtipně na trend kolující po sociální síti TikTok. „Jsem herečka, jasně, že jsem arogantní a nafoukaná. Jsem herečka, jasně, že mi můžete tykat, když mě znáte z televize. Jsem herečka, jasně, že mám doma bordel a nevařím. Jsem herečka, jasně, že skoro nejím a permanentně cvičím,“ uvádí v jednom ze svých videí se smíchem.
Že má ráda legraci, nicméně na sociálních sítích předvedla už dříve. V roce 2020 například vtipně parodovala distanční výuku, která tehdy kvůli covidové pandemii byla zavedena.
Sdílí i rady a recepty
Sociální sítě Laďky Něrgešové jsou fanoušky oblíbené nejen proto, že na nich jednou za čas moderátorka sdílí nějaký ten vtip či humorné video. Pravidelně se pokouší s lidmi dělit také o rady, tipy a recepty. Připravte si podle jejího instagramového videa třeba právě cuketovou buchtu.
Potřebovat budete balíček sušeného droždí, 250 mililitrů mléka, 60 gramů másla, 2 žloutky, cukr, sůl, 500 gramů polohrubé mouky a citronovou kůru. Na náplň si připravte 2 nastrouhané cukety, rozinky, vlašské ořechy a cukr.
Zobrazit příspěvek na Instagramu
Smícháním ingrediencí na těsto připravte směs, kterou necháte hodinu kynout. Z těsta potom tvarujte jednotlivé „Honzovy“ buchty, které naplňte cuketou smíchanou s cukrem a ořechy. Podle chuti přidejte rozinky, které mohou být i namočené v rumu.
Nakonec buchty vyskládejte vedle sebe do pekáče a dejte je péct na 180 °C asi na 15 minut. Že jsou hotové, poznáte tak, že se spečou k sobě a po propíchnutí špejlí se na ni nebude těsto lepit. Buchty pak podávejte ideálně ještě teplé, posypané cukrem.
Zdroj: Instagram, Blesk, Žena IN
Autor: Šárka Cvrkalová