Herečka Dana Batulková se už nemůže dočkat vánočních svátků, které jsou u nich obvykle ve znamení rodinného setkání, dobrého jídla a pití. Ačkoliv herečka sama cukroví nepeče, na štědrovečerní tabuli si dává záležet. K ruce jí jistě bude dcera Mariana. Ta se totiž nedávno na instagramu ukázala jako pořádná hospodyňka.
Vánoce se kvapem blíží. Své o tom ví i české celebrity, které obvykle pracují až do Štědrého dne. Na přípravu tedy příliš času nemívají.
Batulková se těší hlavně na rodinu
Jednou z nich je i herečka Dana Batulková. Ta má sice Vánoce moc ráda, cukroví ale nepeče. „Co se pečení týká, mám obrovskou výhodu, protože mi peče maminka. Dělá naprosto skvělý vánočky,“ svěřila se kdysi Blesku herečka.
Štědrého dne se ale už nemůže dočkat a není to samozřejmě kvůli dárkům. „Mně jsou dárky celkem jedno, já nic zvláštního nepotřebuju. Pro mě je důležité, že se sejdeme jako rodina, a hlavně ve zdraví,“ vysvětlila loni Životu v Česku.
Herečce pomůže i dcera
Přesto jí ale nějaké ty přípravy neminou. Na štědrovečerní tabuli u nich totiž nemůže chybět knedlíčková polévka a samozřejmě také kapr s bramborovým salátem.
K ruce ale bude sympatické herečce i její krásná dcera Mariana. Ve svých osmadvaceti letech už je to téměř „holka na vdávání“.
Zobrazit příspěvek na Instagramu
To v poslední době dokazuje i na svém instagramu. Jako influencerka, která má téměř 160 tisíc sledujících, se obvykle zaměřovala na módu a líčení. Dnes je ale vše jinak.
Recepty i triky do kuchyně
V poslední době tam ale její fanoušci mohou najít obsah, za který by se nemusela stydět ani jedna pořádná hospodyňka. Mariana tam například nedávno zveřejnila recept na vánočku právě podle své babičky.
Předtím zase svým sledujícím poradila jeden kuchyňský „life hack“, tedy něco jako vychytávku. Dokonce ji na zveřejněném videu vyzkoušela právě i její maminka Dana Batulková.
Vychytávka ukazovala, jak jednoduše namazat máslo, které je přímo z lednice, tedy příliš tuhé. Mariana doporučila svým sledujícím přejet máslo cedníkem. V tom část másla zůstane, jeho roztírání je pak mnohem lehčí.
Zdroj: Blesk, ŽivotvČesku, Jíme to, Instagram
Autor: Markéta Mladá