Milovníci hororu si letošní Halloween užijí. Podzimní novinky diváky děsí, jsou ale nadšení

2 minuty čtení
Sledovani hororu
Zdroj: Pixabay

Patříte k milovníkům hororů? Pokud ano, především druhá polovina října je potom ideální pro vás. Přichází totiž Halloween, a i když se u nás svátek až tolik neslaví, jde o ideální čas, kdy si s přáteli pustit nějaký ten hororový snímek. Pokud ale už staré klasiky máte okoukané, nebojte. Letošní podzim přinesl mnoho nového.

Také jste si už někdy u hororu říkali, že se vlastně bojíte málo, že byste potřebovali něco více vzrušujícího? Snímky, které vám představíme, přesně to podle všeho nabízí. Fanoušci, kteří už měli to štěstí je vidět, totiž doslova odcházeli s hrůzou v očích z kina.

Substance

Tento hororový snímek s Demi Moore v hlavní roli je podle mnohých tak děsivý, že ho nedokázali sledovat až do konce. Ačkoli trailer tomu prý nenaznačuje, některé scény byly opravdu jen pro ty nejstatečnější. Diváci doslova odcházeli při premiéře z kina, uvádí zahraniční web Independent.

„Trailer filmu neodpovídá. Nemáte ani tušení, co se bude dít. Je to jeden z nejšílenějších filmů, jaké jsem viděl za 32 let mého života. Reálně jsem odešel z kina a sedl jsem si na lavičku, kde jsem byl 15 minut beze slov,“ cituje například Refresher jednoho ze sledujících.

Úsměv 2

Tento snímek má právě teď premiéru v kinech. V hlavních rolích se v něm objevují Naomi Scott, Rosemarie DeWitt, Kyle Gallner a Lukas Gage. Podle serveru Movie Web kritici chválí především zvukové a světelné efekty, které přidávají celému snímku na strašidelnosti.

„Film skutečně září. A to především ve svých úvodních a závěrečných aktech,“ uvádí Rachel Shatto, moderátorka podcastu More Deadly, která byla podle svých slov po shlédnutí filmu velmi otřesena. Přesně tak by se ale měl člověk u hororu cítit, dodala.

Úterý hrůzy

Pokud si chcete na Halloween s přáteli dopřát místo jednoho filmu spíše krátký seriál, který se dá shlédnout i za dva večery, osmidílné Úterý hrůzy je ideální. Ačkoli na ČSFD má hodnocení pouze 56 %, fanoušci podle webu Netflixer ocení nejen strašidelnost, ale také děj celého díla.

Thajská série představí osm příběhů, které jsou založené na skutečnosti. Už z traileru běhá mráz po zádech. Seriál vyšel už před nějakým časem, stále se ale jedná o žhavou novinku, které byste letos během měsíce hrůzy měli dát šanci.

Zdroj: Refresher, Movie Web, ČSFD, Netflixer, Independent

Autor: Šárka Cvrkalová


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články