Hezounek Travis z filmu Hannah Montana měl v minulosti psychické problémy, myslel i na sebevraždu. Dnes čeká na novou hereckou příležitost

od Šárka Cvrkalová
2 minuty čtení
Lucas Till Hannah Montana
Zdroj: Walt Disney Pictures, ČSFD

Lucas Till je dnes čtyřiatřicetiletý herec, který si zahrál v celé řadě filmů a seriálů. Většina z nás si ho ale pravděpodobně bude nejvíce pamatovat jako hezounka Travise z filmu Hannah Montana z roku 2009. Jak se tento pohledný herec dostal ke své kariéře a co dělá dnes?

S hraním začal Lucas ve svých třinácti letech. Tehdy si zahrál roli Michaela v krátkém filmu s názvem The Lovesong of Edwerd J. Robble. Už tehdy si ho všimli režiséři, díky kterým si následně v dalším krátkém filmu zahrál i o rok později.

Proslavila ho Hannah Montana

V roce 2009 se Till objevil ve snímku Hannah Montana, kde zapůsobil na mnoho mladých dívek. Pohledný blonďák s delšími vlasy si získal srdce řady fanynek. Některé z nich možná zklamal, když byl za roli nominovaný na Teen Choice Awards v kategorii Nejlepší polibek s Miley Cyrus.

Další nominaci si vysloužil v roce 2011 ve snímku X-Men: První třída, tentokrát za nejlepší filmovou chemii. Ve filmech i seriálech se od té doby objevil Lucas Till několikrát. A to i přesto, že se musel potýkat se závažnými psychickými zdravotními problémy.

Myslel dokonce i na sebevraždu

Když mu bylo 29 let, svěřil se herec serveru People, že měl ve svém životě i několik okamžiků, během kterých přemýšlel o tom, že by ukončil svůj život. A to údajně i proto, že byl během natáčení seriálu MacGyver z roku 2016 výrazně kritizován nadřízenými i kolegy.

„Vždy se našlo něco, co se jim nelíbilo. A to především co se týče mého vzhledu. Kritizovali například moje křivé nohy,“ uvedl Till. Jeho obvinění byla označena ostatními herci za nepravdivá, on sám se nakonec přece jenom stal hlavní rolí seriálu. Co přesně se tedy tehdy stalo, jisté není.

V současné době se Lucas Till stále věnuje herectví. Fanoušci netrpělivě očekávají, v jakých nových rolích se objeví. Z psychických problémů se byl schopen dostat a nyní čeká na nové příležitosti. Jakožto nadějný, mladý a velmi sympatický herec před sebou má pravděpodobně ještě bohatou kariéru.

Zdroj: J-14, People, Grid Nem, Hello

Autor: Šárka Cvrkalová


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články