Dcery slavných otců se často vydávají po jejich stopách. Svou krásou navíc okouzlují fotografy

od Šárka Cvrkalová
2 minuty čtení
Miley Cyrus Billy Ray Cyrus
Zdroj: Walt Disney Pictures, ČSFD

Kdykoli se nějaký slavný herec objeví na veřejnosti ve společnosti krásné ženy, novináři mají oči všude. A nemusí jít o jejich partnerky. Celá řada slavných herců má krásné dcery, které rozhodně na veřejnosti umí zapůsobit. Kteří slavní tatínkové mohou být na půvab svých dcer hrdí?

Být potomkem slavných rodičů je někdy náročné, na druhou stranu si ale tyto děti velmi rychle zvykají na pozornost a v případě, že zdědí po rodičích talent, mají místo v showbyznysu jasné. Podívejte se na nádherné dcery slavných otců, které jsou jejich věrnou kopií.

Zoë Kravitz

Dcera hudebníka Lennyho Kravitze a herečky Lisy Bonet Zoë Kravitz má se svým tatínkem skvělý vztah. V pubertě prý nebyla tak nadšená z toho, že ji všichni vidí jenom jako dceru slavného zpěváka. Dnes se ale v médiích ukazuje hrdě, a to především po boku svého partnera Channinga Tatuma.

Stella Banderas

Dcera Antonia Banderase a Melanie Griffithové zdědila po obou rodičích jen to nejlepší. Jejich manželství sice skončilo v roce 2015, stále se ale stýkají a Stella je podle jejich slov takovým jejich pojítkem.

Stella už několikrát ukázala, že má slavné geny, ale také mnoho talentu a odhodlání. Dívka narozená v roce 1996 se dnes věnuje herectví a zdá se, že před sebou má velmi nadějnou kariéru.

Miley Cyrus

Zpěvačku Miley Cyrus znáte pravděpodobně všichni. Její sólová kariéra započala v roce 2007. Hudební talent zdědila po svém otci. Billy Ray Cyrus je kromě herce a zpěváka také držitelem prestižního ocenění Ceny Grammy.

Miley si zahrála v seriálu, ve filmech, vystupuje na pódiích s vlastními písničkami. Její otec na ni rozhodně může být hrdý. Před sebou má dnes jednatřicetiletá zpěvačka ještě velmi slibnou kariéru.

Lily-Rose Depp

Hereckou kariéru po vzoru svého otce započala už před nějakým časem také dcera Johnyho Deppa. Lily-Rose Depp svou hereckou kariéru zahájila v roce 2014, kdy se objevila ve snímku s názvem Mroží muž.

Později ukázala, že má velký talent, za svou roli Isadory Duncan ve filmu Tanečnice z roku 2016 totiž získala rovnou dvě nominace na cenu César. I nadále se objevuje ve filmech a pravděpodobně se vypracuje ve velkou hvězdu.

Zdroj: Pro Ženy, Extra, Hollywood Reporter, Blesk

Autor: Šárka Cvrkalová


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články