Lejla Abbasová žije v trojjazyčné domácnosti. Za přísnou maminku se rozhodně nepovažuje

od Šárka Cvrkalová
2 minuty čtení
Abbasova Lejla
Zdroj: Nextfoto

Lejla Abbasová se rozhodně nenudí. A to ani v práci, ani v soukromém životě. Čtyřiačtyřicetiletá moderátorka vychovává se svým partnerem čtyři děti. A ačkoli základem spokojeného vztahu a rodiny je komunikace, právě ta u nich podle ní občas úplně nefunguje.

Hlavní kámen úrazu je v tom, že je rodina trojjazyčná. Jinak mluví Lejla se svými dětmi, jinak s manželem, jinak mluví s potomky on. Někdy tak dochází k nedorozuměním jenom na základě jazykové bariéry.

Trojjazyčná domácnost

Partnerem Abbasové je turecký podnikatel Volkan Kaynak. S tím moderátorka mluví anglicky, protože jak přiznala v rozhovoru pro web Žena Aktuálně, sama turecky nerozumí ani slovo.

Tři ze čtyř dětí má moderátorka právě s Volkanem. Sedmiletá Iman a šestiletá dvojčata Teo a Ben rozumí tatínkovi turecky prakticky všechno, zpátky mu ale odpovídají česky. Což je problém, protože on podle Abbasové česky mluví asi na 20 procent.

„Takže já jsem takový permanentní překladač, protože ještě ke všemu se snažím vykrýt třecí plochy,“ popsala Abbasová. Její syn David, kterého má ze vztahu s hudebníkem Michaelem Kocábem, mluví především česky a poradí si také se základy angličtiny.

Doma má ráda klid a řád

Co se týče výchovy, snaží se být Lejla podle svých slov spíše hodně tolerantní. Její děti by prý pravděpodobně řekly, že je přísná, ona sama si to o sobě ale nemyslí.

„Razím heslo, že mantinely jsou potřeba, ale v rámci těch mantinelů už by se děti měly pohybovat prostě svobodně. Řád je opravdu nutný a obzvlášť, když máte čtyři děti. Takže u nás je jasně dané, co kdo může a nemůže. Ale nejsem uzurpátorka, křičím na děti minimálně. Rozhodně je nebiju, to v žádném případě,“ uvedla v rozhovoru pro iDNES.

S rodinou je nicméně Lejla plně šťastná, a dokonce letos v dubnu prozradila, že už si s partnerem vyměnili zásnubní prsteny. Se svatbou nicméně čekají na ten správný okamžik a zatím nikam nepospíchají.

Zdroj: Seznam Zprávy, iDNES, Super, Žena Aktuálně

Autor: Šárka Cvrkalová


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články