Válku holek Štikových už nikdo nestíhá sledovat. Nyní se do ní zapojil i Josef Kokta a čert, aby se v tom vyznal

od Soňa Jiroutová
3 minuty čtení
ornella koktova stikova
Zdroj: Nextfoto

Je to drama, o tom žádná. Monika Binias a Ornella Koktová šokují svými výroky o Charlotte Štikové a předbíhají se, která přitáhne více platících sledujících. Charlotte se brání, že na ní druhé dvě jen vydělávají, matka se brání, že to dělají všichni a proč by ona nemohla. A za Ornellu teď promluvil její manžel Josef Kokta.

Charlotte se v tom chvíli trochu ztrácela, ale v Karlových Varech na filmovém festivalu vydala prohlášení pro server eXtra, ve kterém odmítla lži své matky o její drogové závislosti.

Kdo má pravdu?

„K Charlottě jen krátce. I ve Varech jsi byla mimo. Jsi sice nemocný člověk, ale tvoje lži ve všech bodech jsou strašné, odporné a nehorázné,“ zareagovala okamžitě Monika Binias pro eXtra.

Maminka si nebrala servítky, uvedla dokonce, že jí chodí zprávy od lidí a dozvídá se o své dceři pravdu. Jenže Charlotte nebojuje jen s matkou, ale i se svou sestrou Ornellou.

„Chtěla jsem věřit tomu, že chodí do té práce a že je vše v pořádku, ale pak nám chodily informace od lidí, co ji znají. Že v podstatě žije v nějakém novodobém otroctví, že žije ve sklepě bez oken. Byla jsem tam, byla tam nějaká matrace, kde údajně masírují lidi. Zjistila jsem, že tam sice dělá, ale že jí vlastně ani nedávají výplatu. Bůhví, co tam tedy všechno dělají… Samozřejmě že tam byla narážka k těm drogám, že to není spojené jen s ní, ale i s lidma, co se vyskytují v její blízkosti,“ řekla Ornella v podcastu Agáta a Ornella.

Toto sdělení mělo podle Moniky vést dokonce k tomu, že se spojila s Ornellou, se kterou jinak nemluví. Po telefonátu se svou starší dcerou byla prý zděšená. Charlotte se totiž má bát o svůj život.

Vydělávají všichni, já chci také

„Chci se s ní spojit, abych věděla tu adresu, jestli tam zavolat nějakou zásahovku nebo něco takového. Jak se to vyřeší, jaká je pravda, to vám oznámím ve speciálním reportážním bloku v pondělí nebo příští týden,“ prozradila Monika následně a udělala si tak reklamu na placený podcast.

Na komentáře o tom, že vydělává na své dceři, reagovala Monika pro Expres s tím, že to dělají i ostatní včetně Ornelly a nemá jediný důvod to nedělat také.

Charlotte reagovala na slova matky pro deník Blesk s tím, že se nikdy od matky žádné pomoci nedočkala.

„Pomluvy a lži, které o mně šíříte, vám oběma mají jen namastit kapsy! Obě o mně lžete! Nikdy mě nikdo nebil ani nikde nezamykal, jak tvrdíte. Má to jen zvednout sledovanost vašich pořadů. Mám toho dost, jste obě stejné,“ reagovala naštvaně Charlotte ve vyjádření pro eXtra.

Do války Štikových zasáhl Kokta

Toto vyjádření už ale bylo dost i pro Josefa Koktu, který se na svém instagramu naštval na Charlotte a zveřejnil svou verzi příběhu.

„Tak asi tak, drahá Šarloto: Ty tvoje vzkazy přes Blesk pro Ornellu jsou šílený. Ty sama víš, kolikrát ti už Orny chtěla pomoci a odvézt tě k nám, kde by ses dala dokupy. Naposled předminulou neděli, kdy si jí břečela do telefonu a všechno to, co řekla ve svém podcastu, měla od tebe. Takže si nic nevymyslela,“ napsal rozhořčený Kokta.

Dodal, že Ornella už byla na cestě k autu, když Charlotte zavolala, že si to rozmyslela, a poté se objevila s celou partičkou na filmovém festivalu v Karlových Varech.

Navíc uvedl, že Charlotte měla volat Ornelle a chtěla, aby poslal peníze na účet cizího muže. Když odmítla, začala jí sprostě nadávat.

„Už o tobě mluvit nebude, neměj obavy. I když se tím, co předvádíš, moc trápí. Furt je to tvoje sestra, víš?!“ uzavřel své vyjádření.

Zdroje: eXtra, podcast Agáta a Ornella, Instagram, Blesk, Expres

Autor: Soňa Jiroutová


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články