Chili Ta a Jakub Mazůch si prošli vlnou kritiky. Nyní už plánují taktiku, jak vyhrát. Součástí bude i jídlo

od Soňa Jiroutová
2 minuty čtení
Chili Ta Thuy
Zdroj: Profimedia

Taneční soutěž StarDance ještě ani nezačala, a už se objevují první hejty a problémy. Influencerka Chili Ta a Jakub Mazůch si svou vlnu kritiky už prožili a prozradili, jak se k ní postavili. Chili Ta navíc prozradila taktiku na výhru: hodlá všechny rozmazlovat svým jídlem.

Influencerka Chili Ta dostala ledovou sprchu hned poté, co oznámila svou účast ve StarDance. Vzhledem k tomu, že se proslavila v reality show MasterChef a zúčastnila se i Survivoru, byla okamžitě označena za profesionální vymetačku reality show.

Kritika na oba

Chili Ta se k tomu postavila s humorem sobě vlastním a natočila video, ve kterém dostává radu od své babičky.

„Názory jsou jako řitní otvor. Každý má jeden. Některé smrdí méně, některé více. Nezáleží na tom, co říkají ostatní,“ zazní ve videu na instagramu.

Ačkoliv se kritiků i přesto našlo mnoho, influencerku nijak nepřekvapili a čekala vlnu hejtů horší.

„V době sociálních sítích, kdy má každý právo se vyjádřit a je to součást svobody slova, ne každý to dokáže spojit se sebereflexí a zodpovědností, ale takhle to je. Nemám nad tím kontrolu. Mám kontrolu nad tím, co vydávám ven já, s tím jsem ztotožněná,“ prozradila v rozhovoru pro iGlanc, jak se k věci postavila.

Problémy se nevyhnuly ani jejímu tanečnímu partnerovi Jakubu Mazůchovi. Tomu totiž prý někdo napsal, že objevil jeho profil na Tinderu.

„U mě je nulová šance, abych měl profil na seznamce. Mám manželku. Prý tam mám ale založený profil, asi je dnes všechno možné,“ prozradil, s jakými hejty bojuje on.

Taktikou Chili bude rozmazlovat

V konečném důsledku ale půjde hlavně o boj na tanečním parketě. V rámci rozhovoru pro iDNES Chili Ta prozradila, co od své účasti očekává.

„Myslím, že si ze StarDance odnesu spoustu zážitků a poznatků sama o sobě. Charakter si otestujete právě až v těžkých chvílích, kdy poznáte, jak se dokážete vypořádat s pořádnými výzvami. Fyzická a psychická bolest nebo nekomfort jsou to, co člověka otužuje, a věřím, že právě tohle buduje vnitřní sílu,“ uvedla influencerka.

V rozhovoru pro eXtra pak dodala, že už má jasný plán na to, jak vyhrát: všechny bude rozmazlovat jídlem. A nejen svým, ale pomáhat jí prý bude její vietnamská komunita, což doplnila samozřejmě smíchem.

Její tanečník se pak může těšit na svačinky a rovnou doplnil, že se nebude jednat jen o svačinky pro něj, ale pro celou jeho rodinu, která tam s ním bude.

Zdroje: Instagram, iGlanc, iDNES, eXtra

Autor: Soňa Jiroutová


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články