Alena Doláková hledá chlapa na seznamce pro vyvolené. Svou lásku zde hledal například i Arnold Schwarzenegger

od Soňa Jiroutová
2 minuty čtení
Alena Dolakova
Autor: MiroslavHelcl – Vlastní dílo, CC BY-SA 4.0, Wikipedia Commons

Herečka Alena Doláková se minulý rok v létě rozešla se svým partnerem Mírou Helclem. O rozchodu tehdy informoval právě Helcl, který se objevil v Karlových Varech po boku zpěvačky Žofie Dařbujánové. Pro herečku to bylo těžké období. Nyní je již připravená najít si muže svých snů a rozhodla se využít seznamku. Ne ale jen tak ledajakou, nýbrž seznamku pro vyvolených deset tisíc.

„Nechci, aby došlo k omylu, tak radši upřesním, že už spolu nejsme. Před pár týdny jsme se rozešli, ale zůstali jsme přáteli. Aleně přeju do života všechno nejlepší, je to skvělá žena a herečka,“ uvedl minulé léto Helcl pro Super.

Hlavně mu nepište

Svůj smutek z rozchodu se tehdy rozhodla léčit prací a pustila se do natáčení. Dobře jí ale rozhodně nebylo.

„Buď se můžu zhroutit, nebo tvrdit, že jsem v pohodě, a oboje bude pravda. Jde to ve vlnách, ale je to život,“ řekla tehdy herečka pro Super.

Ta rozchod prožívala o poznání hůře než její bývalý partner a v rozhovoru pro Lifee poradila dalším ženám, co mají dělat, když mají nutkání svému bývalému napsat.

„Pokud mu chcete psát zprávy, zavolejte místo toho nejlepšímu kamarádovi, ségře nebo mamce. Trávit čas s těmi, které milujete, a prožívat ty emoce. Rozhodně je nepotlačovat. Být s lidmi, kteří vás nabíjejí, a dělat práci, která vás baví,“ poradila herečka.

Seznamka pro vyvolené

Alena se z rozchodu oklepala a rozhodla se, že nechce být sama, ale jak prozradila deníku Blesk, tak ačkoliv pár schůzek proběhlo, nic z nich nevzešlo. Navíc se rozhodla, že by raději nějakého cizince, který ji nezná.

Za tímto účelem si založila profil na elitní seznamce pro deset tisíc vyvolených.

„Jsem na Raya, což je seznamka pro celebrity, kde je snad celý český showbusiness. Je tam třeba Elizabeth Kopecká. Kdybych byla na holky, tak se s ní hned seznámím,“ uvedla pro eXtra a v rozhovoru pro Super pak navíc dodala, že se vztahu se ženou nebrání.

Deník Blesk k seznamce uvádí, že je velmi těžké se do ní dostat. Když má někdo zájem se registrovat, musí být doporučen jiným uživatelem a i tak se do seznamky dostane jen 8 % žadatelů.

Není se proto čemu divit, že zde podle US Magazine svou lásku hledali například Channing Tatum, Ben Affleck, Owen Wilson, Tom Felton, Matthew Perry, Cara Delevingne nebo Arnold Schwarzenegger.

Zdroje: Super, Lifee, Blesk, eXtra, US Magazine

Autor: Soňa Jiroutová


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články