Cher a její komplikovaný život: Svatba v koupelně, těžký rozvod a spory s dětmi

od Šárka Cvrkalová
2 minuty čtení
Cher
Zdroj: Tinseltown / Shutterstock.

Americké zpěvačce Cher je dnes 78 let. Na svém kontě má celou řadu úspěchů a některé její hity poznáme podle prvních tónů všichni. Zároveň si ale v životě prošla také mnoha problémy, které ji výrazně poznamenaly.

Svůj věk si dobře uvědomuje a pravidelně se proto udržuje v kondici. V současné době udržuje Cher vztah s producentem Alexanderem Edwardsem. Ten je o 40 let mladší a podle hudebnice jí právě i on dodává mladistvou energii do života.

Svatba v koupelně

Cher už v minulosti jeden vztah s velkým věkovým rozdílem měla. Tehdy se ale jednalo o muže, který byl naopak o 11 let starší než ona. Se zpěvákem Sonnym vystupovala ještě dříve, než ji svět poznal jako slavnou Cher.

Svoji lásku potvrdili sňatkem v koupelně. Nepozvali nikoho, pouze si vyměnili prstýnky a podepsali papíry. Láska jim nicméně nevydržela věčně. Zpěvák nad svou ženou chtěl mít podle všeho až moc velkou kontrolu, a ona ho tak nakonec opustila.

Náročné vztahy s dětmi

Když zpěvaččina dcera Chastity začala vystupovat jako lesbička, Cher z toho nadšená nebyla a v médiích se tím netajila. Když se ale později dívka rozhodla pro změnu pohlaví, naopak ji podpořila. Dnes už Chaz Salvatore Bono nakonec s maminkou vztahy urovnal.

Se svým druhým mužem má Cher syna Elijaha. Ani s ním neměla v minulosti dobré vztahy, a to především kvůli jeho závislosti na drogách. Aby toho nebylo málo, v 90. letech byla zpěvačce diagnostikována nemoc s názvem virus Epsteina–Barrové.

Virus může způsobovat infekční mononukleózu, která způsobuje silné bolesti hlavy, problémy s žaludkem a komplikace s játry. Dva roky se Cher nemohla věnovat hudbě a nebylo jasné, co s ní bude. Nakonec se jí ale povedl comeback v plné síle. Dnes se udržuje v kondici a snaží se i ve svém věku stále fungovat naplno.

Zdroj: Gold Radio, Yahoo!, People, iDNES

Autor: Šárka Cvrkalová


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články