Dagmar Bláhová by si ještě ráda v něčem zahrála, nadějně to ale nevidí. Za covidu se tajně vdala

2 minuty čtení
Hra o jablko
Zdroj: KF Praha/ČSDF

Na lásku není nikdy pozdě. To dokazuje i herečka Dagmar Bláhová, která se ve svých 71 letech tajně vdala. U nás ji proslavily především snímky Kalamita a Hra o jablko. Hodně času nicméně strávila také působením v seriálech v Austrálii, kam se kdysi na čas odstěhovala.

Původně si prý myslela, že se odstěhuje do Austrálie natrvalo. V 90. letech se nicméně vrátila a podařilo se jí u nás znovu prosadit. „Chybí mi oceán. Ten se mi vryl do duše,“ postěžovala si však v rozhovoru pro TV Guru.

Tajná svatba

Herečka se za covidu tajně vdala. Podle svých slov neřekla o akci ani médiím, ale ani většině svých blízkých. „Po zkušenosti s prvním rozvodem jsem si řekla, že už do toho nikdy nepůjdu. Jenže s Robertem jsme spolu čtvrt století. Byl covid a já si řekla, proč ne? Měli jsme takovou covidovou svatbu a mně bylo jednasedmdesát,“ svěřila se.

Doplnila, že na obřadu byli pouze oni dva, oddávající a svědci. Fotky z veselky pak poslala svým dětem až po delší době. Šlo jednoduše prý o její svatbu a nebyl důvod, aby o ní mluvila s ostatními.

Společnosti se vyhýbá

Dnes je herečce 75 let. Ve společnosti se téměř neukazuje. Hlídá si své soukromí a má raději svůj vlastní klid. Přiznala, že by si ještě ráda někdy v nějakém tom filmu či seriálu zahrála, nevidí to ale příliš nadějně.

„Ráda bych dnes ještě něco natočila, ale generace, se kterou jsem pracovala, vymřela,“ nechala se slyšet. Co se týče jejích zkušeností z Austrálie, kde si také v mnoha snímcích zahrála, nevidí oproti českému showbyznysovému prostředí až takový rozdíl.

„Herecký svět je všude stejný. Pořád je to stejná komunita, ve které platí stejné pravidlo, že se musíte chovat slušně, jinak to nemá cenu,“ uvádí.  Na druhou stranu samotné herectví podle ní někdy potřebuje emoce a nějakou tu upřímně znějící nadávku.

Zdroj: TV Guru, iDNES, Český rozhlas Region, Deník

Autor: Šárka Cvrkalová


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články