Kate Moss se držela za ruku s vnukem Boba Marleyho. Během jeho koncertu se pokusila vyběhnout na pódium

od Šárka Cvrkalová
< 1 minuta čtení
kate moss
Zdroj: BAKOUNINE / Shutterstock.com

V nedávné době se v médiích objevila informace, podle které se zdá, že britská supermodelka Kate Moss randí s vnukem slavného jamajského zpěváka Boba Marleyho. Co je na tom ale pravdy?

Kate Moss je 50 let. Nedávno ale byla spatřena, jak se za ruce drží s hudebníkem, který si říká Skip, za ruce. Vnuk reggae krále se tomu nijak nebránil a zdálo se, že je jejich náklonnost oboustranná, píše News. Jemu je ale pouhých 27 let.

Fanynka, nebo partnerka?

Skip nedávno vystupoval na zahájení festivalu Med Bodrum. Právě tam byla dvojice médii přistižena. Moss dokonce v jednu chvíli chtěla za hudebníkem vylézt na pódium, navzdory její slavné tváři byla nicméně ochrankou odvedena, popsal situaci web The Standard.

Jeden z návštěvníků akce pak pro média uvedl: „Kate běžela na pódium celá nadšená. Byla nicméně zastavena, údajně aby měl hudebník klid na vystupování. Nevím, zda k sobě mají nějak blízko, rozhodně je ale tedy Skipova fanynka.“

Pravděpodobně nikoho nemá

Hudebník je v současné době podle všeho svobodný a nemá ani žádnou partnerku. Alespoň tedy v tomto duchu vystupuje v médiích a na sociálních sítích. Je ale možné, že si své soukromí střeží a někoho má?

Moss je v poslední době spojována s dlouholetým přítelem Nikolajem von Bismarckem. Tomu je 37 let. V několika měsících spolu ale nyní vídáni nebyli. Když už se někde objevili, zdálo se, že jsou rozhádaní, píše Extra.

Už v tomto případě se mnoho lidí pozastavilo nad věkovým rozdílem, Skip je ale ještě o 10 let mladší. Jedná se nicméně pouze o spekulace, ani jeden z dvojice slavných se k celé situaci nijak nevyjádřil.

Zdroj: The Standard, Mirror, News, Extra

Autor: Šárka Cvrkalová


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články