Charlotte Štiková pracuje v květinářství a chlubí se potetovanýma ušima. V minulosti věřila špatným lidem, drogy už prý ale nebere

od Šárka Cvrkalová
2 minuty čtení
Charlotte Stikova
Zdroj: Profimedia

Bývala holkou takzvaně „krev a mlíko“. Nyní je ale vyhublou ženou, o které mnoho lidí tvrdí, že má stále co dočinění s drogami. Sestra Ornelly Koktové Charlotte Štiková nicméně proti těmto tvrzením bojuje.

Štiková v současné době pracuje v květinářství. V médiích se rozhodla promluvit nejen o projektu, který se týká hubnutí, ale také o tom, že narkotika už neužívá. Reality hvězda a influencerka se také snaží vrátit peníze lidem, kteří si od ní v minulosti nakoupili oblečení, nikdy se ho ale nedočkali, píší Prima Ženy.

Krušné časy má za sebou

Sedmadvacetiletá influencerka se opět začala ukazovat na veřejnosti a zdá se, že všechny náročné věci už má za sebou. Minimálně to tvrdí. V dubnu sama potvrdila, že drogy skutečně užívala a její vzhled se změnil i na základě toho.

Nyní už s nimi ale prý nemá nic společného. Pochlubila se výraznou změnou účesu a také ukázala své potetované uši, které si ozdobila sama.

„Uši jsem si tetovala sama, normálně strojkem. Nastavila jsem si přední kameru na telefonu a jela jsem. Není to nic konkrétního, je to abstrakce,“ cituje její slova Blesk. Do problémů se v minulosti dostala prý především proto, že věřila špatným lidem. S tím už je ale konec.

I špatné věci mají svá pozitiva

„I špatné věci mají i pozitivní stránku. Že jsem se ponaučila a už přesně dokážu odhadnout, jaký člověk, jaká skupinka tohle dokáže udělat. Takže takovým typům se já rozhodně vyhýbám a už jsem přestala chodit i na ta určitá místa, kde se vyskytují nejvíc, takže to je základ,“ říká Charlotte pro Prima Ženy.

Už v minulosti Štiková mluvila o hubnoucím projektu. Sama měla kdysi s nadváhou problémy. Nyní se k celému projektu vrací a chce pomáhat lidem, kterým se nedaří shodit nadbytečná kila. Otázkou je, kolik lidí jí po její temnější minulosti bude věřit a dá na její slova.

Zdroj: Prima Ženy, Expres, Super, Blesk

Autor: Šárka Cvrkalová


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články