Miroslav Vladyka má tři děti. Jeho dcery jsou krásky k pohledání

od Šárka Cvrkalová
2 minuty čtení
Miroslav Vladyka
Zdroj: Profimedia

Miroslav Vladyka o svém soukromí příliš nemluví. Obvykle dává rozhovory spíše týkající se jeho práce. Občas ale udělá výjimku. I když o svých rodinných vztazích spíše mlčí, několikrát se ve společnosti ukázal s mladší partnerkou. A jeho dcery rostou do krásy.

Vladyka má tři děti. Dcery Adélu a Kristýnu a syna Matěje. Všechny tři má se svou exmanželkou Kateřinou. Po rozvodu ale příliš dlouho sám nezůstal. S Vlaďkou Lichtenbergovou jsou spolu podle webu Prima Ženy už 13 let a skvěle jim to klape.

Po rozvodu děti příliš nevídal

Když se Vladyka rozvedl, děti mu hodně chyběly. Mohl je totiž vídat jenom o víkendech, uvádí Blesk. Naštěstí to jeho vztahy s nimi nijak nepokazilo a dodnes s dcerami i synem vychází skvěle.

Miroslav Vladyka

Zdroj: Profimedia

Dcera Adéla, se kterou se před pár lety objevil na veřejnosti, by se z fleku mohla živit jako modelka. Sympatická usměvavá blondýnka nejspíš o nápadníky nouzi nemá.

Děti před médii chrání

Vladyka se na veřejnosti ukazuje po boku svých dětí jen velmi výjimečně. Se svými dvěma holčičkami byl viděn například v roce 2011.

Jen díky tomu, že se jedna z nich až nápadně podobá krásce na fotce z roku 2019, byl server Extra tehdy schopný zjistit, že jde právě o dceru Adélu.

I druhá dcera Kristýna je podle Aha! kráska k pohledání. S tou se ale herec už nějaký ten čas ve společnosti nepochlubil. Je ale pravděpodobné, že kdyby do společnosti vzal obě své dcery, rozhodně by se stal středem pozornosti.

Všechny tři děti se mu povedly, i syn Matěj je údajně velmi pohledný mladík.

Jako mnoho jiných celebrit si ale zřejmě chce herec své soukromí držet pod pokličkou a své děti zbytečně nevystavovat mediálnímu zájmu. A podle kusých informací, které lze o jeho rodině dohledat, se mu to docela daří.

Zdroj: Prima Ženy, Blesk, Extra, Aha!

Autor: Šárka Cvrkalová


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články