Královna Camilla se v 75 letech stále udržuje v kondici. Přestala kouřit a v jídelníčku vynechává česnek

od Šárka Cvrkalová
2 minuty čtení
Kralovna Camilla
Zdroj: Profimedia

Společně s Karlem III. byla včera korunována také jeho žena královna Camilla. Té je 75 let a na svůj věk vypadá opravdu skvěle. Je to jejím jídelníčkem a tím, jak se udržuje v kondici, nebo jde o přirozenou krásu? Camilla médiím prozradila detaily o svém životním stylu.

Podle zahraničního magazínu Hello je pro královnu nejdůležitější, aby bylo její jídlo připravováno vždy z čerstvých surovin, ideálně navíc domácích.

Neobejde se bez vajíček ke snídani

Její rodina vlastní chov drůbeže, na denním jídelníčku královny se tak objevuje kuřecí maso, ke snídani si ale ze všeho nejraději dává vajíčka.

Na sladké si prý v tuto denní dobu příliš nepotrpí. Obecně dezerty spíše vynechává.

Zatímco při snídani se Camilla soustředí na bílkoviny, u oběda jsou to zdravé tuky. Miluje avokádo, ryby a ořechy, často tak jí různé saláty nebo konzumuje mořské plody.

Pro server Birmingham Live kdysi řekla, že má také velmi ráda mléčné výrobky.

„Nepodporuji žádné diety, které by jogurty či sýry z jídelníčků vyřazovaly. Tato jídla jsou totiž důležitá pro zdravé klouby a kosti,“ vysvětlila před několika lety.

Dodržuje zdravý životní styl, nic ale nepřehání

Královna Camilla jí zdravou a vyváženou stravu, není to ale tak, že by se některým jídlům vyloženě vyhýbala. Jednoduše se jen nepřejídá smaženým, spíše zařazuje do jídelníčku hodně ovoce a zeleniny a méně sladkostí.

Kromě toho také každý den dělá rozcvičku, protahuje se a společně s manželem chodí na procházky do přírody. Díky tomu se udržuje ve skvělé kondici a ve svých 75 letech vypadá úžasně.

Podle webu Express kdysi královna kouřila, s tímto nezdravým návykem ale před lety přestala. Od té doby je její životní styl prakticky ukázkový.

Jediným jídlem, které královna nesnese, je česnek. Ačkoli si uvědomuje, že je zdravý, dělá podle svých slov pro své tělo dostatek věcí. Může si tak dovolit tuto jednu drobnost vynechat.

Zdroj: The list, Express, Birmingham Live, Hello

Autor: Šárka Cvrkalová


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články