Módní policie: Monika Bagárová oblékla zelené šaty a koženou bundu. Nestačíme zírat, do čeho to dobrovolně vlezla

od Šárka Cvrkalová
2 minuty čtení
monika bagarova
Zdroj: Nextfoto

Krišťálové křídlo je na Slovensku každoročně pořádaná událost, které se účastní mnoho celebrit nejen z dané země, ale také z Čech. Letos se na akci objevila i Monika Bagárová, která jako porotkyně soutěže SuperStar stála u zrodu mnoha nominovaných hvězd letošního ročníku ankety.

Bagárová už v minulosti – a to právě v SuperStar – ukázala, že se odvážných a nápadných modelů nebojí. Ne vždy to ale bylo úplně šťastné rozhodnutí. Stylisté se na ní mnohokrát vyřádili a fanoušci jí to pak na sociálních sítích pěkně vpálili. Ukazuje se ale, že Monika si do ničeho mluvit nenechá.

Na předávání cen Křišťálové křídlo dorazila v neděli večer v nepřehlédnutelných zelených šatech, kterými na sebe upozornila hned v několika ohledech. Jelikož se se svým outfitem pochlubila i na instagramu, fanoušci opět mohli své emoce hlasitě vykřičet v komentářích.

Podivný střih, nepraktická barva

Monika zvolila na večerní akci zelenou barvu. Jenomže ta v kombinaci s odstínem její pleti absolutně neudělala dobrý dojem. Zvlášť fotografie focené v přítmí, kterými se pochlubila zpěvačka na instagramu, jí ani trochu nesvědčí. A ani střih šatů nebyl o moc lepší.

Monika se sice nebála odhalit díky vysokému rozparku své dlouhé nohy, na ně si ale obula vysoké plné boty, které k modelu absolutně nesedly. Přes šaty navíc přehodila koženou bundu, jež se rovněž stylově ani trochu nehodila, což by nebyl ten největší problém.

Jeden rukáv šatů totiž kvůli úplně nepochopitelnému střihu neoblékla, a musela tak bundu pouze přehodit přes rameno. Šaty jsou celkově nesouměrné, trochu působí, jako kdyby je šili dva různí lidé, kteří mezi sebou mají opravdu velké spory. Obě poloviny pak sešil k sobě někdo třetí, který nemá rád ani jednoho z nich.

Sporné názory

Ačkoli šaty jsou podle celé řady fanoušků šílené, někteří sledující Moniku chválí a obdivují její odvahu. Její instagram je proto plný jak pozitivních, tak i negativních komentářů. Podle některých je celá věc doslova i o úhlu pohledu. „Uf, tohle tedy není povedená fotka. Ale jinak jste krásná žena, o tom žádná,“ hodnotí snímek fanoušek.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Monika Bagárová (@bagarovamonika)

Podle řady sledujících je Monika kráska, bohyně a dokonalá žena. V komentářích s lichotkami se mnoho z nich předhání a nějaké té pochvaly se rozhodně Bagárová dočkala. Na druhou stranu ale někteří fanoušci neváhali přijít i s kritikou.

„No tak to už by snad stačilo,“ napsal jeden z fanoušků a další ho doplňuje: „Já nestačím zírat, do čeho jste to zase dobrovolně vlezla.“ A my souhlasíme.

Jak je vidět, názory na Moničin outfit se hodně liší a názory fanoušků nejsou jednoznačné. Co na zelenou hvězdu říkáte vy?

Zdroj: Instagram

Autor: Šárka Cvrkalová


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články