Horoskop: Některá znamení rozhodně nejsou dobrými řidiči. Raději k nim do auta nenastupujte

od Šárka Cvrkalová
2 minuty čtení
spatny ridic
Zdroj: Shutterstock

Mnoho lidí má za to, že ženy jsou ty nejhorší řidičky. Pravdou ale je, že to nemusí vždy platit. Podle astrologů je především jasné, že ne každé znamení za volant patří. Některým znamením totiž hvězdy příliš schopností a trpělivosti nenadělily a v autě se z nich stávají neřízené střely.

Autoškolu sice udělali, na silnicích to s nimi ale rozhodně není lehké. Pokud se vám poštěstí sedět s těmito lidmi v autě, jistě dobře víte, jací řidiči to jsou. Pokud můžete, raději jedete s někým jiným a i autobus se vám zdá někdy lepší volba. Oni sami si přitom neuvědomují, jak je ostatní vidí.

Váhy, Berani a Lvi jednoduše nepatří k nejlepším řidičům, a ačkoli k tomu má každý trochu jiné důvody, ve výsledku je jízda s nimi opravdu zážitkem. Rozhodně ale ne v pozitivním slova smyslu. Na co byste se s nimi v autě měli raději připravit?

Váhy jsou nervózní a stále se něčeho bojí

Váhy za volantem neustále váhají, něčeho se bojí, před každou jízdou vás obšťastní nějakým fórem o tom, jak špatná jejich jízda bude, a dost často se jim stávají malé nehody, při kterých třeba někomu odřou auto, nebo zaparkují na zákazu vjezdu a dostanou pokutu.

Mimo to si nejsou tito lidé často jisti tím, kam vlastně jedou, několikrát musí zastavit, aby si zkontrolovali navigaci, při problémech s autem nevědí, co dělat, a z dálnice pak volají kamarádům, aby je poprosili o rady. Zmatkování a nejistota jsou pro ně v autě samozřejmostí.

Tvrdohlavý Beran se s nikým nemazlí

Berani patří k nejotravnějším a nejagresivnějším řidičům vůbec. Je to způsobeno jejich tvrdohlavostí, nenechají si totiž líbit, když na ně někdo zatroubí, nedej bože, aby snad studentovi autoškoly na semaforu zhasl motor. Troubení a gesta rukou z okének aut jsou tím nejmenším.

Jako spolujezdec Berana máte pouze jednu možnost: mlčet. Pokud se ho totiž pokusíte uklidnit, vyjede i po vás, a vy nakonec budete rádi, když bude zbytek jízdy jenom tichou záležitostí. Mohlo to totiž také dopadnout tak, že by vás tihle agresivní řidiči vysadili u cesty a nechali jít domů pěšky.

Lev má stále tendenci se předvádět

Ze Lva jeho vysoké ego také nedělá nejlepšího řidiče. Tito lidé se rádi předvádí, proto je pro ně typická rychlá jízda nebo celá řada pokut za předjíždění na plné čáře, a když se ztratí, jsou schopni s vámi jet po lesních cestách, kde jsou zákazy i pro pěší. Navigaci si ale nezapnou, přece trefí i bez ní.

Když se pak po náročné cestě vrátíte domů unavení a s pocitem, že s nimi do auta už nikdy nesednete, oni se vás ještě zeptají, jak se vám zážitek líbil a kdy s nimi zase pojedete na výlet. Ani trochu je netrápí, že jste vlastně na místo určení tentokrát ani nedojeli.

Zdroj: bestofonline.com

Autor: Šárka Cvrkalová


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články