Tanečník Mirai Navrátil a moderátor Marek Eben se během pořadu StarDance stali nejen uměleckými kolegy, ale také dobrými přáteli. A to dokonce natolik, že spolu sdílejí fotografie na Instagramu a společně se chlubí fanouškům se svými jaterničkami.
Když se na sociální síti objevily fotografie, na kterých jsou tihle dva sympaťáci spolu, mnohé fanoušky to zaskočilo. A to nejen proto, že se zdá, že jsou z nich skvělí přátelé. Mirai s Markem totiž ukázali fanouškům jaterničky, kterých se nemohou nabažit.
Při pohledu na masné výrobky, které Mirai na fotce představuje, se mnohým sbíhají sliny. I podle samotného zpěváka zlepšuje taková pochoutka den a podle úsměvů jeho i Ebena na tom opravdu něco bude. Přesto ale fanoušky jedna věc znepokojuje.
Ani nepoznají klobásu
„Já, Mára a jeho jitrničky pro lepší den,“ napsal Mirai k fotografii. Hrdě pak ukázal fotografii, na které drží v ruce několik jaternic a vesele se usmívá do fotoaparátu. Právě to je ale ten problém. Dle fanoušků nejde totiž o jitrničky, jak tvrdí, ale o klobásy. A to je velký rozdíl.
Podle celé řady fanoušků je neodpustitelné, že chlap ani nepozná takový základní rozdíl. Dokonce prý i každá žena hned ví, jak vypadají klobásy a jitrnice. Právě muži by ale v tomto ohledu měli být trochu vzdělaní a měli by umět snadno rozeznat, na čem si to vlastně pochutnávají.
Zobrazit příspěvek na Instagramu
Už od pohledu je sledujícím jasné, že to, co Mirai na fotce drží v ruce, jitrnice rozhodně nejsou. Ačkoli jsou tak oba umělci na fotce sympaťáci, zdá se, že tímhle si to pokazili, a fanoušci se proto nebojí kritiky.
Do jitrnic mají daleko
O tom, že se jedná o klobásy, a ne o jitrnice, se zmiňuje snad každý druhý komentář. „Škoda, že to nejsou jitrničky, ale klobásy,“ píše hned první komentář smutně. „No do jitrnic to má opravdu daleko,“ říká další znalec.
Objevuje se výjimečně i několik komentářů, ve kterých se fanoušci nezabývají klobásami, ale pochvalují sympatické úsměvy Ebena i Miraie.
Kromě toho je jedno, zda jsou na fotce jitrnice, nebo klobásy, sliny se sbíhají fanouškům tak jako tak.
Aktualizace 21. 12. 2021
A jak je to doopravdy? Jedná se skutečně o jaterničky, jak redakci OnlyU.cz po zveřejnění článku upozornil sám dodavatel. Rozdíl je pouze v tom, že jsou zauzené bukovým dřevem. Kouř totiž konzervuje povrch a prodlužuje trvanlivost výrobků. Tyto jaterničky nejsou zakončené špejlí, ale přetočením střívka. My jsme je rovněž původně chybně označili za klobásy a článek upravili, za chybu se omlouváme. Redakce OnlyU.cz
Zdroj: Instagram
Autor: Šárka Cvrkalová